Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manIk ben al ruim 14 jaar gelukkig getrouwd met een vrouw die niet naar de naam Eve luistert. Sinds een paar weken slaap ik echter wel op een model dat Eve heet. Eve is lekker zacht aan de bovenkant en wat harder aan de onderkant. Eve is een traagschuim matras dat bestaat uit 3 lagen en volgens een geheel nieuw concept verkocht wordt. Wij zijn blij met ons Eve matras.

Over Eve

Eve is niet de enige die matrassen in dozen bij je aflevert. Op Facebook en andere social media wordt je dood gegooid met matrassen als Eve, Matt, Simba, Emma en wat al niet meer. Of ze ook allemaal uit de zelfde fabriek komen is ons niet geheel duidelijk maar wel dat het een geniaal concept is. Ze halen de showrooms er tussen uit en de commercials op televisie. Op die manier kan je een matras kopen van hoge kwaliteit tegen een prijs waar je nog steeds om kan lachen.

Een goede nachtrust en een goed begin van de dag zijn zo belangrijk dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Matrassen worden al veel te lang verkocht in dure winkels tegen onnodig hoge prijzen verkocht.

Zelf kopen? Doen!! Doe je hier.

Daarom besloten zij om Eve te ontwikkelen. Een matras die ‘beautifully simple and simply beautiful’ is. Voor iedereen verkrijgbaar voor een verrassend eerlijke prijs.

De voordelen

  • “The man in the middle” is er tussenuit dus geen kosten voor showrooms en zo.
  • 100 dagen proefslapen. Niet tevreden? Gewoon zonder gezeur weer opgehaald aan de deur.
  • Eindelijk een matras dat ademt, lekker slaapt, zonder gezeik geleverd wordt en betaalbaar is.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manHet matras

Eve’s unieke gelaagde structuur en het verbeterde, nieuwste generatie traagschuim. De eve matras bestaat uit 3 lagen. De middelste laag bestaat uit schuim met open-celtechnologie. Deze laag bevordert de luchtdoorstroming en neemt daarmee een van de meest voorkomende klachten van een traagschuim-matras weg, dat het matras te warm is. Door de unieke open-celtechnologie blijf je naast goed ondersteund dus ook koel tijdens je slaap.

Bij eve sleep hebben ze een super-ervaren team van product-technologen achter het merk staan. 2 van de oprichters van eve sleep hebben meer dan 12 jaar ervaring in matrassen, en met de groei van het team hebben velen professionals van bedrijven die matrassen testen en verschillende fabrieken zich bij hen aangesloten. Ze weten dus zeker waar ze mee bezig zijn!

Mijn ervaring

Mijn eerste ervaring met Eve was al bijzonder. Je krijg “haar” thuis in een doos ter grote van een stapel van 4 bierkratten. Het matras zit opgerold in de doos en zodra je het plastic er af haalt zuigt het matras zich vol en kan er op geslapen worden.

Ik ben zelf een hele moeilijke slaper maar op Eve slaap ik inderdaad een heel stuk beter dan op mijn oude en veel duurdere matras. Dat oude matras was weliswaar een pocketvering maar toch.

Als je mij zou vragen om een oordeel of je het matras zou moeten kopen dan zou ik volmondig ja zeggen. In mijn geval zou het matras €799 kosten en dat is het meer dan waard!!