Simba bedbodem. Een super matras op een super bodem

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manEen tijdje terug kregen wij van Simba de kans hun matras te proberen en die beviel zo goed dat we hem hebben gehouden en we slapen er echt beduidend beter op dan op onze oude matrassen. In aanvulling op het matras heeft Simba ook eigen bedbodems waarmee je echt alles uit dit matras haalt.

De Simba bedbodem kan met elk matras gebruikt worden – maar het is speciaal ontworpen om in combinatie met de Simba Hybrid een perfecte nachtrust te verzekeren.

Direct kopen? Doe je HIER

Handig en compact

De Simba Base wordt handig en compact in twee dozen geleverd, zonder in te leveren op kwaliteit. Het bestaat uit maximaal 6 ergonomische componenten die makkelijk in elkaar klikken en verankeren, en zo de traditionele doe-het-zelf-meubel-frustraties voorgoed laten verdwijnen.

 SmartPack design

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manDoor de keuze voor minder onderdelen, geen benodigd gereedschap en het schrappen van die gehate handleiding is het next-generation SmartPack design minder gevoelig voor menselijke fouten – en kan Simba een snel, stressvrij bouwproces garanderen.

 De Simba bedbodem is ‘precision engineered’, wat betekent dat je de bedbasis met slechts enkele snelle bewegingen in elkaar schuift en klikt. En met snel bedoelen wij ook écht snel: in minder dan drie minuten om precies te zijn!
Eersteklas vakmanschap

Er is bewust extra aandacht besteed aan de details en het vakmanschap om de balans tussen esthetiek, support en functionaliteit te garanderen en het meubelstuk een simpele en cleane uitstraling te geven.

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse man

Reageren is niet mogelijk