Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDat wij echte Nest liefhebbers zijn is wel duidelijk natuurlijk. Camera’s, rookmelders en de thermostaat. Wij hebben het. Maar ook voor jou is de Nest Thermostaat onmisbaar.

Als iets aan je muur hangt, moet je daar trots op kunnen zijn. Het is tenslotte jouw huis en jouw stijl. Het zegt veel over wie je bent. Dit geldt dus ook voor je thermostaat. We willen graag dat je indruk maakt met wat je aan de muur hebt hangen. Voor je het weet is je Nest dan onderwerp van gesprek.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manEn je gasten weten dat jij met een Nest Learning Thermostat aan je muur niet alleen een prachtig ontwerp belangrijk vindt. Hij moet ook functioneel zijn. Ook vind je het belangrijk om zuinig met energie om te gaan. De Nest Thermostat heeft naar schatting wereldwijd al ongeveer 14 miljard kilowattuur bespaard. Stel je voor hoeveel energie we kunnen helpen besparen als elk huis is uitgerust met een Nest Thermostaat.

Daarom willen we dat Nest in ieder huis past.

Omdat ieder huis een unieke stijl heeft, is de Nest Thermostat gemaakt van modern, verfijnd roestvrij staal dat past bij elke kamer. Je kunt kiezen uit drie kleuren die elk interieur verrijken. Kies jouw favoriet en bestel hem HIER voor slechts €249.

De voordelen

  • Mooie kleuren voor ieder interieur.
  • Regelmatig automatische updates voor meer functionaliteit.
  • Ondersteunt modulerende ketels.
  • Via de Nest app te bedienen voor nog meer comfort.
  • En uiteraard besparing op je stookkosten!