Nest Thermostat E, bij ons staat hij al op de vensterbank

Nest Thermostat E, bij ons staat hij al op de vensterbank

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manNest heeft nog niet zo lang geleden de Nest Thermostat E gelanceerd. Wederom een slimme thermostaat maar niet een die je aan de muur hangt. Op de plaats waar voorheen je thermostaat hing, hang je nu de heatlink. Dit is de verbindende factor tussen je ketel (ja ook modulerend) en je thermostaat. En ergens ziet het er nog wel leuk uit ook. Alsof je een kussentje aan de muur hebt hangen.

De Nest Thermostat E

De nieuwe Nest Thermostat E is heel gemakkelijk in het gebruik. Eigenlijk zoals je wellicht gewend bent van je vorige Nest thermostaat of van je oude “Honeywell” thermostaat waar je aan moest draaien. Het voordeel is dat je deze ook nog eens met je telefoon kan bedienen waar je ook bent.  Een ander groot voordeel van deze thermostaat is dat je hem overal neer kan zetten waar je maar wil. Uiteraard moet hij dichtbij genoeg bij de heatlink staan om verbinding te houden.

En in de witte uitvoering past hij ook nog eens feilloos in de meeste interieurs.

Zelf installeren? Makkie

De meeste mannen zullen geen uur nodig hebben om de thermostaat te installeren. De stappen zijn eenvoudig.

  1. Stroom van de ketel afhalen!!
  2. Bestaande thermostaat verwijderen.
  3. Heatlink aansluiten en tegen de muur schroeven.
  4. Thermostaat uitpakken en neerzetten.
  5. Heatlink en thermostaat in de app toevoegen.
  6. Ketel weer aanzetten!!

Nest zou nest niet zijn als ze niet ook een hele fijne installatie video gemaakt zouden hebben. En omdat Nest ook nog eens van Google is werkt het natuurlijk 100% samen met Google Home.