Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

NEST, voor een slim huis

Als man-van-1 en vader-van-2 wil ik natuurlijk dat ons huis veilig is. En met veilig bedoel ik meer dan alleen een rookmelder. Ná 2 inbraken kregen wij van Nest, naast de thermostaat en slimme rookmelder, een beveiligingscamera voor binnen. En…..sinds kort hangt er ook één buiten. Kortom met Nest maar ik mijn huis veiliger.

 

Nest producten

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manNest is fabrikant van een aantal hele mooie producten. Het is ooit allemaal begonnen met een slimme thermostaat die op afstand te bedienen was met een app. Daarnaast had Nest de slimme rookmelders die uiteraard ook weer communiceren met de thermostaat.

Na de overname van een bedrijf dat camera’s maakte kwam nest in eerste instantie met de Nest Cam. Een camera voor binnen gebruik. Een fantastische camera die ook in het donder een helder beeld geeft. Het enige nadeel is natuurlijk dat het geen open formaat is en dat je dus niet zelf de camera stream op kan nemen op een NAS bijvoorbeeld. Maar dat is ook werkelijk het enige punt dat ik kan bedenken.

Nest nu nog veiliger

Mooi dat alles in de cloud zit natuurlijk maar het laatste wat jij wil is het idee dat een hacker aan jouw data kan. Daarom heeft Nest nu 2-factor authentication ingevoerd. Voor ons als leken wil dat zeggen dat als jij in wil loggen je na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord je ook nog een sms krijgt met een code die je in moet vullen. Daarna kan je pas gebruik maken van de website of de app. Op die manier houdt Nest niet alleen je huis veilig maar ook je Nest account. En dat is natuurlijk bijna hetzelfde.

Nest outdoor cam

Voordat iemand binnenkomt moet hij natuurlijk eerst bij je huis komen. Daarom heeft Nest nu ook de Outdoor Cam. Deze camera houdt 24/7 de wacht bij jouw woning. Het maakt niet uit of de zon schijnt, de maan “schijnt”, of het regent, sneeuwt of storm. De Nest Outdoor cam staat zijn mannetje. En net als je indoor cam, thermostaat en rookmelders kan je deze camera natuurlijk ook gewoon bedienen via de Nest App of de website. Zo maak jij je huis nóg veiliger. En de camera toevoegen aan je app? Heel simpel. Scan de QR code en laat de camera verbinding maken met het WiFi netwerk en kaar ben je!!

Nest kopen? Dat doe je HIER!!