Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDankzij de nieuwe Nest Hello deurbel weet jij altijd wie er aan de deur staat. Ook als je even niet thuis bent. En dat kan heel fijn zijn. Stel je voor je kinderen zijn alleen thuis of je verwacht een pakketje. Dan is het fijn als je weet wie er aan de deur staat als er gebeld wordt. Dankzij de nieuwe Nest Hello deurbel weet jij wie het is en kan je desgewenst reageren.

De Nest Hello deurbel

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een enorme Nest-fan ben. Ik heb een aantal camera’s aan mijn huis hangen, heb de thermostaat en 2 rookmelders van Nest. Toen ik gebeld werd of ik de Nest Hello wilde testen heb ik dan ook geen moment getwijfeld. De Nest Hello is een beldrukker met ingebouwde camera. Deze komt in plaats van de bestaande beldrukker. Zodra er iemand op de bel drukt hoor je gewoon je bel zoals je gewend bent. Maar ook de camera gaat dan aan en registreert wie er aan de deur staat. Via de Nest-app kan je direct kijken en eventueel tegen je “bezoeker” praten. De Nest-app biedt ook de mogelijkheid om een aantal vooraf ingesproken teksten af te spelen. Op die manier voel jij je altijd veilig in je eigen huis.

Waakzaam. Dag en nacht.

Dankzij de techniek in de Nest Hello kan jij zowel overdag als ‘s-nacht goed en glashelder zien wie er aan de deur staat. Dus ook als er midden in de nacht wordt aangebeld kan jij prima zien of je wel of niet open wil doen. En zeker in een tijd waar je er niet altijd op kan vertrouwen dat er alleen maar eerlijke personen aan de deur komen kan dat wel eens handig zijn.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

De installatie

Nest raadt aan om de Nest Hello door een Nest-pro te laten installeren. Ik heb het zelf gedaan en als je een beetje handig bent kan je dat ook prima zelf. Maar niet in alle gevallen kan je zomaar de Hello aansluiten. Heb je bijvoorbeeld een draadloze bel of een bel op batterijen dan heb je wellicht wat hulp nodig om te zien of het allemaal wel gaat werken. Check dat dus vóór je een Hello aanschaft via de wizard van Nest. In mijn geval was de bestaande beltrafo niet toereikend. Het was een 8 volt trafo en die leverde te weinig stroom voor zowel de bel als de camera. Meteen bij Elektramat een nieuwe besteld van 24V en toen werkte het als een zonnetje. Maar zoals altijd geldt: bij twijfel kan je het beter aan een pro overlaten.

Meteen aanschaffen? 

Je kan de Nest Hello aanschaffen via de website van Nest. Klik op de link voor de deurbel en klik op kopen. Reken af en binnen een paar dagen heb jij een Nest Hello in huis. Voor een bedrag van slechts €279 ben jij de trotse eigenaar van een slimme deurbel. En zeg nou zelf, wie wil dat niet met de vakantie in het vooruitzicht?

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man