Een mannenweekend in de Ardennen (met vrouwen)

Zo heel af en toe moet je er als man even tussenuit. Weer terug naar het oergevoel, jagen op beren, vrouwen veroveren en wat al niet meer? Daarom gaan wij een mannenweekend in de Ardennen organiseren. Maar wat neem je nou mee als man?

Skottelbraai

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manHoe graag ik het ook zou willen, rauw vlees van het bot eten, ik doe het toch maar niet. Mijn moderne westerse mannenmaag verdraagt het waarschijnlijk niet. En als mijn maag het al zou verdragen is het maar de vraag of mijn immuunsysteem het zou accepteren zonder de nodige ongemakken.

Daarom nemen wij onze nieuwe CADAC Carri Chef 2 mee naar de Ardennen. De Skottelbraai is een van oorsprong Zuid Afrikaanse manier van barbecueën.

De Carri Chef 2 is een alles-in-een gasbarbecue met veel (optionele) kookoppervlakken. De BBQ is eenvoudig te monteren, schoon te maken en weer op te bergen. Dit maakt het de ideale barbecue voor zowel thuis als op vakantie. De krachtige roestvrijstalen brander met piëzo-ontsteking zorgt voor een juiste temperatuur. Met gesloten deksel creëert u een oven, ideaal om te bakken of te stoven.

Er zijn diverse combo’s verkrijgbaar en elke Carri Chef is uit te breiden met optionele accessoires. Zo stel je zelf je ideale barbecue samen.

CADAC Carri Chef 2 vanaf €209. Kopen? Doe je HIER

Actioncams

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manAls je dan een keer de echte man uit gaat hangen dan wil je dat natuurlijk met de hele wereld delen in 4K. Zo ook wij. Daarom kregen wij van Salora 2 ACE700 action cams. Cams die volledig in 4K filmen.

Met de ACE700 leg je al je acties scherper dan ooit vast met een indrukwekkende 4K/30fps resolutie. Kijk ze terug op het 2” LCD scherm of via Wifi op je smartphone of tablet. Zeer compleet geleverd met diverse accessoires zoals een afstandsbediening.

ownload de Wifi app voor iOS of Android om alles live te volgen op je mobiele telefoon of tablet. De ACE700 is verder uitgerust met een USB aansluiting om de camera rechtstreeks aan te sluiten en op te laden via de PC. Door middel van de HDMI poort kunt u uw meest spectaculaire opnames in Ultra HD aan iedereen tonen op een groot TV scherm.

Kopen? Doe je vanaf €99 HIER

Dakkoffer

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manJe wil natuurlijk al je spullen op een veilige manier vervoeren. Dit kan natuurlijk in je kofferbak maar of dat altijd praktisch is vragen wij ons af. Daarom hebben wij van VDL Hapro een dakkoffer gekregen zodat wij onze spullen veilig kunnen vervoeren.

Bij het maken van een keuze voor een dakkoffer moet je jezelf een aantal vragen stellen.

  1. Wat is mijn budget?
  2. Welke dakdragers heb ik nodig voor mijn auto?
  3. Hoeveel liter inhoud heb ik nodig?

Op basis van die criteria hebben wij samen met VDL Hapro gekozen voor de Traxer 6.6 in het zwart. Deze koffer biedt ons 410 liter extra opbergruimte. Dit in combinatie met de Cronos dakdragers en de op maat gemaakte tassenset maken wij optimaal gebruik van deze ruimte.

  • Prijs Traxer 6.6 vanaf circa €280
  • Dakdragers Cronos vanaf €129
  • Tassenset vanaf €115

Reageren is niet mogelijk