Kunstkerstboom kopen? Doe je bij kerstbomenwinkel.nl

Kunstkerstboom kopen? Doe je bij kerstbomenwinkel.nl

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manVorig jaar hebben wij een manquête gehouden en een van de meest verrassende uitkomsten daarvan was dat de Nederlandse man helemaal niet zit te wachten op een heerlijke kerst met de schoonfamilie. Maar waar hij een nog grotere hekel aan heeft is de kerstboom. Niet het ding op zich maar meer het werk wat er mee gemoeid is. Het ding halen, in de auto proppen, opzetten en waterpas krijgen, water geven, kapotte lampjes vervangen en vervolgens weer afvoeren. Daarom gaan wij dit jaar voor een kunstkerstboom die bijna niet van echte te onderscheiden is. We kregen van kerstbomenwinkel.nl een model van Excellent Trees en wel de Excellent Trees LED Mantorp. Lange naam maar dan heb je ook wat.

Niet verder lezen maar meteen kopen? Doe je hier

De Excellent Trees LED Mantorp

Zoals de naam reeds doet vermoeden is de boom van het merk Excellent Trees. En hoe goed ik ook mijn best heb gedaan, ik heb niets terug kunnen vinden over de maker van de boom. Maar dat mag de pret niet drukken want het is een ideale boom voor ons. Het grootste voordeel voor ons mannen is natuurlijk dat er al lampjes in zitten. De boom bestaat uit 3 delen boom en 1 deel voet en dat lijkt het perfecte recept voor een perfecte boom.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDe Excellent Trees Mantorp kunstkerstboom 180 cm heeft een mooie uitstraling door zijn druppelvorm. Hij krijgt door een combinatie van harde en zachte dennennaalden een natuurlijk effect. De boom is 180 cm hoog en heeft een diameter van 109 cm. Deze kerstboom staat door middel van een paraplu systeem erg snel in elkaar en geeft direct het ultieme kerstgevoel. Door te werken met de combinatie van PE en PVC zorgen de binnenste takken ervoor dat de boom er dicht en vol uitziet. De buitenste takken zijn van PE, hierdoor is de boom niet van echt te onderscheiden. Omdat de boom nog voldoende ruimte over heeft voor versiering, kan hij voor meer sfeer aangevuld worden met kerstballen en andere ornamenten.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDe zijtakjes zijn afgewerkt met een rond uiteinde en met een bruine nerf zodat het een natuurlijke uitstraling heeft. De boom krijgt door al deze extra aandachtspunten een exclusieve uitstraling. De boom heeft een luxe metalen voet die door middel van 1 schroef vast te zetten is. Hij is tevens voorzien van antislip rubberen noppen zodat de boom stevig en goed in balans staat.

De kunstkerstboom kost op de website van kerstbomenwinkel.nl €269.00. Op zich is dat best veel geld maar een dergelijke boom gaat met gemak 10 jaar mee. Dit is natuurlijk als je hem na gebruik weer netjes opbergt. Een beetje Nordmann kost ook al gauw €40 en dan heb je na 10 jaar veel meer uitgegeven. En dan hebben we het nog niet over die lampjes die je ieder jaar weer nieuw kan gaan halen.

Het opzetten

Het opzetten van de boom is echt een heel simpel karwei dat met enige oefening een mooi resultaat oplevert in nog geen 20 minuten waarbij de meeste tijd gaat zitten in het goed doen van de takken voor een mooi vol effect.

  1. Haal de doos van zolder.
  2. Leg de 3 delen boom en 1 deel voet op de grond kaar.
  3. Zet de voet stabiel neer.
  4. Zet het eerste deel op de voet en begin van onderaf aan de takken goed te doen en werk naar boven toe.
  5. Zet het tweede deel op het eerste en sluit de kabeltjes aan voor de verlichting. Doe vervolgens de takken weer goed. Wederom van beneden naar boven.
  6. Zet het derde deel op het tweede deel, maak de kabel vast en doe de takken goed.
  7. Steek de stekker in het stopcontact.
  8. Klaar!! Geniet van een boom met 2046 takken (zelf geteld) en 280 lampjes.

Over Kopu

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDe reden dat wij met Kopu in zee zijn gegaan is omdat zij om te beginnen op de website van BOL.com een paar hele goede cijfers krijgen voor service, levering en betrouwbaarheid. Dat ging bij ons ook zo. We kregen een mail dat ze de boom op zouden sturen en de volgende dag hadden we hem in huis. Niet voor niets beschikt Kopu (en dus ook kerstbomenwinkel.nl) over het Webshop Keurmerk.

Milieu impact

Ieder jaar een kerstboom laten omzagen, binnenzetten en vervolgens weer opstoken is niet heel erg goed voor het milieu. Van de andere kant zal de productie van een kunstkerstboom ook niet helemaal vrij van uitstoot zijn. Daarom doen wij geen uitspraken over wat beter is voor het milieu. En zelf een organisatie als Milieu Centraal wil zich er niet aan branden, Maar ze hebben er wel een heel mooi stuk over geschreven. Dat lees je hier.

In elkaar zetten