Getest: OPPO RX17 Neo #nice

Getest: OPPO RX17 Neo #nice

Serieuze concurrent voor anderen 🙂

Onlangs kreeg ik van OPPO (ja allemaal in hoofdletters) een OPPO RX 17 Neo. En hoewel ik natuurlijk al geen Android liefhebber ben wilde ik eens wat anders proberen dan een Samsung die me tot nu toe slecht bevallen zijn. Zo heb ik mijn laatste Samsung Galaxy S8 binnen 3 maanden verkocht en weer een iPhone gekocht. Maar hoe is de OPPO bevallen?

Geen vlaggenschiptoestel
Hoewel alle “bekende” merken steeds maar weer komen met een superduur vlaggenschip, hebben we deze keer besloten eens geen topmodel te testen maar een voor iedereen bereikbaar toestel met een mooi scherm, goede specs en een nog betere prijs. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: jij gaat zeker weten geen beter toestel vinden voor €349. 

Wat krijg je voor €349 dan?

Nou best veel. Kei veul zoals wij in Brabant zeggen. Het is een behoorlijke lijst maar daar gaan we je niet mee lastig vallen. Wel zetten we even de belangrijkste features van de OPPO RX17 Neo voor je op een rijtje.

  • Duo SIM én ruimte voor een geheugenkaart!
  • Een fantastisch OLED scherm van 6.41 inch (resolutie van 2340×1080)
  • Een octa-core processor voor snel werken.
  • 16 megapixel camera aan de achterkant en opnames in 4K.
  • 4096 mb werkgeheugen en 128Gb vrije opslag uitbreidbaar met een SD kaart.
  • Verkrijgbaar in 2 flitsende aansprekende kleuren.
Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man
Met dank aan Belsimpel.nl

En? Ben ik overtuigd?
Ja! Ik ben zo overtuigd van de OPPO RX17 Neo dat ik mijn oude iPhone 5 die ik voor mijn werk gebruik nu met pensioen ga sturen. In ruil daarvoor ga ik de OPPO gebruiken. OPPO laat mij zien dat Android als OS niet per definitie slecht is en dat als er een beetje aandacht aan wordt besteedt je er heel veel mee kan. 

Concurrenten van dit toestel? De Samsung Galaxy A9 en de Huawei Mate 20 Lite.

Zou je hem nu meteen willen kopen? 
Dan zou ik je willen adviseren om dit te doen via Belsimpel.nl omdat zij in mijn ogen de beste service verlenen, eerlijke prijzen hanteren en snel leveren.