Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manSlapen is geen kunst. Goed slapen wel. En als je weet hoeveel mensen last hebben van hun nek en rug ná het slapen is het geen wonder dat matrassen en kussens sinds een tijdje weer onderhevig zijn aan innovaties. Zo hebben wij als matrassen getest van Simba (ikzelf) en van Eve (mijn collega). Maar ik heb vooral last van mijn nek en schouders. Maar daar brengt Simba nu verandering in met het Simba Hybrid kussen. En ik heb hem!!

Het Simba Hybrid-kussen

Ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek voor een optimale nachtrust met temperatuurregulatie en aanpasbare hoogte. Simba heeft het kussen opnieuw uitgevonden.

Maar wat maakt dit kussen nou zo bijzonder? Dat zijn 3 dingen. Namelijk:

  • Temperatuurcontrole :Dankzij de voor NASA ontwikkelde OUTLAST®-technologie heb je het nooit te koud of te warm.
  • Aanpasbare hoogte: Je past eenvoudig de hoogte en stevigheid van je kussen aan door wat van onze responsieve Nanotube-vulling toe te voegen of eruit te halen. En gaat heel gemakkelijk zonder rommel.
  • Perfecte responsiviteit: Elke Nanotube past zich aan je slaaphouding aan en ondersteunt daarbij de complexe structuren van je hoofd, nek en ruggengraat.

Mijn ervaringen

Ik slaap nu sinds een week op het kussen. De eerste nachten was het even wennen. Vooral de hoogte van het kussen is voor mij van belang. Ik ben een zij en rugslaper en dat is altijd lastig. Mijn schouders zijn breder dan dat mijn borst hoog is. Maar dankzij de uitneembare vulling had ik ná 3 nachten de ideale samenstelling te pakken.

Wat mij betreft is dit kussen zijn gewicht in goud waard!!

Het kussen is verkrijgbaar in 2 maten en 2 samenstellingen. De maten zijn 50×70 of 60×60 en je kan kiezen voor een kussen met dons en Outlast technologie en zonder.