Echtemannen.nl kiest voor Under Armour. Bewust!!

Echtemannen.nl kiest voor Under Armour. Bewust!!Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man


Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manAls je net zoals ik behoorlijk fanatiek sport dan moet je op een bepaald moment een keuze maken voor het merk waarin je wil sporten. Die keuze is voor een gedeelte gebaseerd op gevoel, ervaring en de stijl. In de afgelopen jaren heb ik kleding en schoenen geprobeerd van Under Armour, Reebok en Nike. Ieder merk had zo zijn eigen voordelen en nadelen maar na veel testen heb ik bewust gekozen voor Under Armour.

De voordelen van Under Armour

Kijkend naar de stijl van de kleding had Under Armour al snel het voordeel. De kleuren spreken mij meer aan dan de kleuren van de andere merken. Maar stijl is iets heel persoonlijks.

Als het goed genoeg is voor “The Rock” dan is het dat ook voor ons.

Kwalitatief heeft Under Armour dik gewonnen van de andere twee merken. Ik heb Reebook shirts en broeken die na 2 keer wassen al beginnen te verkleuren terwijl de Under Armour kleding gewoon mooi blijft en zeker niet pluist. Zo heb ik een hardloop jasje dat fel oranje is en na zeker 30x wassen nog steeds even fel van kleur is en niet pluist. Zelfs de reflectiestrepen op de kleding is reflectief na al die wasbeurten. En dan is er nog de pasvorm. De kleding van Under Armour valt bij mij altijd goed. Dus geen reden om iets anders te pakken.

En qua comfort kan ik ook niets anders zeggen dan dat Under Armour dik wint. Dankzij de stof ThreadBorne is de kleding supersnel droog. Sommige van mijn shirts kan je een uur na het trainen nog steeds uitwringen. De shirts van Under Armour zijn zelfs als ze doorweekt zijn zo droog. Daardoor kleven ze niet aan je lijf. Heerlijk.

Ik durf ons met het grootste gemak Under Armbassadors te noemen.

Under Armour 2018

Ook voor 2018 heeft Under Armour weer mooie spullen op stapel staan. Om te beginnen komt Under Armour binnenkort met een hele nieuwe schoen. Daarover mogen we vanaf 1 februari meer vertellen. Dus check dan even terug op deze pagina. Het belooft een heel spektakel te worden.

Voor de rest staan er voor de heren weer nieuwe mooie kledingstukken klaar. Zo zijn er nieuwe longsleeves, joggingbroeken, shorts en schoenen. Hieronder kan je alvast een deel van de nieuwe collectie zien. Meer informatie? Kijk direct in de shop van Under Armour.