Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manUnder Armour onthult de nieuwste innovatie op het gebied van dempingstechnologie voor schoenen: HOVR. Under Armour HOVR is een schokdempende laag, ontworpen om de ideale combinatie van schokdemping en energy return te bieden. Zonder compromis.

De HOVR-middenzool is gemaakt van schuimcompound* en biedt de perfecte druk en demping. Dankzij dit nieuwe systeem biedt de schoen alles wat een renner nodig heeft: ondersteuning, energy return en schokabsorptie.

Een belangrijk onderdeel van de Under Armour HOVR-technologie is het ‘Energy Web’. Een uitgebreid netwerk dat de dempingskern bevat en ervoor zorgt dat de tussenzool in vorm Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manblijft. Dit levert weer een sterke reactiesnelheid en energy return op. Met HOVR absorbeert de schoen een deel van de impact die je lichaam normaal zou voelen. Dit zorgt voor meer comfort en houdt je benen fit, voor de weg die nog voor je ligt.

HOVR komt uit in twee stijlen: de HOVR Phantom (€140) en de HOVR Sonic (€120). Beiden zijn vanaf 1 februari online en in de winkel verkrijgbaar.