Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manZelfs perfectie kan geperfectioneerd worden. Reebok doet dat ook. Ze hebben de Reebok Nano 7.0 ook weer verbeterd. De eerste versie was natuurlijk al (bijna) perfect maar de nieuwe schijnt nóg beter te zijn.

Waarom Reebok Crossfit Nano 7.0?

Als jij hele intensieve WOD’s doet of zwaar lift dan is het belangrijk om een paar goede schoenen aan te hebben die jouw beweging ook bij kan houden. Belangrijk bij zo’n schoen zijn natuurlijk de stabiliteit, ventilatie en het hoogteverschil tussen hak en tenen om pijn in je scheenbenen te voorkomen. Dit alles is gewaarborgd als jij de Reebok Crossfit Nano 7.0 draagt.

Reebok Crossfit Nano 7.0 V2

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manVerbeterde duurzaamheid en innovatieve ventilatie maken de gloednieuwe Reebok CrossFit Nano 7.0 tot de fundering van je beste WOD ooit. We hebben het NanoWeave-mesh verbeterd voor betere balansondersteuning met verkoeld comfort. Flexdetails in de middenzool bevrijden de voet om op natuurlijke wijze te stabiliseren terwijl de versterking op de hiel je tegen de zwaarste lifts beschermt.

Met de komst van het NanoWeave-Mesh is ook de ventilatie een stuk beter geworden en zijn er nieuwe kleurstellingen bijgekomen. Ik moet zeggen dat ik het allereerste model met de gevlamde zool het mooist vond. Maar ik kan me voorstellen dan er ook mensen zijn die dit mooi vinden.

Succes met trainen en succes met je schoenen.