Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manUnder Armour. Een merk dat al een flink aantal jaren bestaat en dat je in Amerikaanse films nog wel eens voorbij ziet flitsen. Het bekendste voorbeeld is de film Shooter waarbij Mark Wahlberg een Under Armour beanie draagt. Maar ook wij van echte mannen hebben wel iets met Under Armour. Een soort haat-liefde verhouding.

Haat-liefde

Het eerste dat ik van Under Armour in huis kreeg waren een paar fel rode hardloop schoenen. Maar om nou te zeggen dat ze bij mij lekker zaten kan ik niet zeggen. Wellicht hebben de Amerikanen andere voeten dan wij? Ook voor het tweede paar dat ik kreeg kan ik niet warm lopen. Op een of andere manier lijken de twee schoenen nooit hetzelfde. De linkse zool wat harder dan de rechts en zo. Maar de kleding van Under Armour kan mij wel heel erg bekoren.

Nu nog zo’n mooie rugzak en ik ben een echte Armourbassadeur!!

Kleding

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manVan Under Armour kreeg ik een hardloop jasje short en twee shirts. En ei als ik ben leg ik altijd mijn favoriete kleding boven op de stapel. Dus het blauwe shirt, het grijze shirt en het zwarte broekje liggen altijd boven op. Klaar om gebruikt te worden bij een hevige workout.

Het grootste voordeel aan de kleding van Under Armour vind ik toch wel dat het altijd mooi blijft. Je hebt merken waarvan de kleding na een paar keer wassen de kleur verliest. Bij Under Armour is dat zeker niet het geval. Het hardloop jasje is fel oranje maar is zelfs na meerdere keren wassen en drogen nog steeds fel oranje.

Ik ben heel zuinig op mijn kleding en veel sportkleding gaat niet in de droger maar droogt in de lucht aan een rekje. Veel shirt gaan op den duur pluizen. Maar mijn shirts van Under Armour zou ik zelfs na 30 keer wassen nog terug kunnen stoppen in de verpakking en niemand die ziet dat ze gewassen zijn. Zo heb je dus lang plezier van je geld.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDus als je het ons vraagt en je wil wat langer plezier hebben van je geld dan moet je zeker een beetje investeren in sportkleding van Under Armour. Wellicht kunnen we nog een keer een paar speciale schoenen testen voor het gewichtheffen maar de hardloop schoenen hebben we liever niet meer. Maar je kan ook niet alles perfect doen.

Naast de kleding heeft Under Armour nog veel meer sportspullen zoals rugzakken, caps, beanies en hadnschoenen. Kortom voor elke sporter zeker iets dat bij je sport past. En antuurlijk niet te vergeten een ambassadeur waar iedereen van onder de indruk is: Dwayne “the Rock” Johnson.

Een kleine greep uit het assortiment