Crossfit of BB? Drink dan NOCCO

Crossfit of BB? Drink dan NOCCO

Een tijdje terug hadden wij bij onze Crossfitbox een onderlinge wedstrijd. Na de wedstrijd werden er blikjes NOCCO uitgedeeld. NOCCO? WTF is NOCCO? Rustaaagh, dat ga ik je nu vertellen.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

NOCCO
NOCCO is een smakelijke functionele drank die is ontwikkeld door de Zweedse gezondheids- en sport georiënteerde onderneming genaamd No Carbs Company. No Carbs Company lanceerde het eerste product in december 2014 en is vandaag beschikbaar in 31 landen. Overigens zijn niet alle smaken in alle landen beschikbaar.

Lekker?
Ja, ik moet zeggen dat ik de smaak Peer op heb en dat me dat heel erg meeviel. Ik hou normaal gesproken niet zo van smaken als Peer maar deze was goed binnen te houden. En ondanks de hoeveelheid cafeïne heb ik prima geslapen. Dit is echt wel een drankje dat wij vanaf nu in de koelkast hebben staan. Binnenkort krijgen wij alle smaken van NOCCO en dan zal ik je meer vertellen over de smaken. 

BCAA
NOCCO drinks zijn vooral bedoeld voor mensen die aan spierbehoud of spieropbouw willen doen. De drank is rijk aan BCAA aminozuren die gebruikt kunnen worden door het lichaam voor het aanmaken van broodnodige eiwitten. BCAA’s zijn onmisbaar voor fanatieke sporters en bodybuilders. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. Beter bekend als de vertakte keten aminozuren. Het gaat dan om de aminozuren L-Leucine, L-Valine en L-Isoleucine.

NOCCO Producten verkrijgbaar in Nederland
NOCCO verkoopt in Nederland 5 smaken van hun drankjes. 4 smaken zijn verkrijgbaar in de BCAA variant. Dat zijn de smaken Carribbean, Tropical, Peer en Perzik. De vijfde smaak is Appel en die is verkrijgbaar in de BCAA+ uitvoering.

De BCAA smaken bevatten de volgende hoeveelheden vitamines en amino’s: 

*BCAA 4: 1: 1 (Leucine, Valine en isoleucine) 2.500 mg
*Caffeine 105mg
*Vitamine D 50% ADH
*Vitamine B6 100% ADH
*Vitamine B12 50% ADH
*Biotine 55% ADH
*Foliumzuur 25% ADH
*Niacin 40% ADH

De BCAA+ smaak bevat de volgende hoeveelheden en amino’s. Een + achter de hoeveelheid geeft aan dat er een verschil is met de BCAA versie.

*BCAA 4: 1: 1 (Leucine, Valine en isoleucine) 5000 mg+
*Vitamine D 100% ADH+
*Vitamine B6 100% ADH
*Vitamine B12 100% ADH+
*Biotine 100% ADH+
*Foliumzuur 100% ADH+
*Niacin 100% ADH+

En waar koop je dat dan?
Nou gewoon bij de Body & Fit shop online. Door heel simpel hier te klikken.