Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manKijk, laten we heel eerlijk zijn: wij zijn niet de enige website voor mannen!! Nee, echt waar niet. Onze conculega’s van B4men, Manners, Manify en vele anderen zijn er ook nog. Maar waarom zou je dan kiezen voor echtemannen.nl als medium om jouw product te positioneren? 

Stoute jongens

Om te beginnen zijn wij gewoon een stel kwaaijongens. We nemen onszelf, de wereld en de rest van het universum vooral niet te serieus. Ons werk nemen we wel serieus maar er zijn zoveel belangrijke zaken in het leven en wij zijn geen eerste levensbehoefte. Dus we gedragen ons ook niet zo.

Daarnaast hebben we een soort van bravoure die de meesten missen. Wij dansen niet naar de pijpen van mensen die ons iets aanbieden. Het komt echt wel voor dat wij er of niets over schrijven of dat we de leverancier de keus laten of we een stuk publiceren omdat de kwaliteit om te huilen is.

Kortom: een beetje arrogant maar altijd eerlijk!

The cutting edge van echtemannen.nl

  • Al het verkeer loopt via een SSL verbinding (veilig en een belangrijk punt voor Google ranking)
  • Onze site is mobiel net zo goed als via een desktop (pluspunt voor Google ranking)
  • We hoeven er niet van te leven dus kunnen we eerlijk zijn.
  • We schakelen snel en content blijft er op staan zolang als de website blijft bestaan.
  • Ondanks dat we onszelf niet te serieus nemen zijn we gewoon kei aardige Brabanders waar je zonder al te veel bullshit mee kan schakelen. En dat doen we ontzettend snel. Soms staat de content er al op binnen een dag.
  • We zijn geen trendsetters, trendvolgers, hipsters of wat dan ook. We doen wat WIJ leuk vinden op onze manier. We blijven onszelf, er zijn al genoeg anderen.
  • Linkjes opnemen naar een webshop, website of wat dan ook kost niets meer. Het izjn maar bits en bytes. Dus Heb je wat linkjes? Wij nemen ze mee en rapporteren ook nog hoe vaak er op geklikt wordt.
  • Vind ons leuk, dan vinden wij jullie leuk!!

Het team van echtemannen.nl