Het verhaal van echtemannen.nl

Het verhaal van echtemannen.nl begon een kleine 5 jaar geleden. Dit was op de verjaardag van mijn oudste zoontje. Tijdens het drinken van een biertje kwam er een tv programma voor mannen ter sprake en meteen was de toon gezet. Het was gewoon een slecht programma.

Kan jij het beter?

Meteen was de vraag of ik het beter zou kunnen. En hoewel men mij niet met mijn kop op TV wil dacht ik het met een website te kunnen. En dat was echtemannen.via-bas.nl. Al snel bleek de hoster waar ik zat het verkeer niet aan te kunnen en werd het www.echtemannen.info bij een andere hoster. Nog iets later (ergens in 2011) kon ik de domeinnaam echtemannen.NL claimen en daar kijk je nu naar.

Met echtemannen.nl is er een lifestyle site voor mannen, echte mannen.

Wat is het doel?

Ik krijg regelmatig de vraag wat een echte man dan precies is. En dat weet ik niet. Vind jij jezelf een echte man? Dan ik ook. Er is geen definitie te geven van een echte man. Jouw gedrag bepaalt of jij er een bent niet wij.

Het doel van de website is simpelweg het verstrekken van informatie aan de ware helden van .NL die net als ik soms denken (of willen) een echte man te zijn. De mannen die van maandag tot en met vrijdag met “mixed feelings” uit hun bed stappen om voor hun gezin te zorgen, de auto af te betalen en om de vakantie te betalen. Wij met z’n allen zijn de mannen die meestal gewoon gewoon zijn maar af en toe komt de gentleman in ons naar boven en soms komt de holbewoner in ons boven. Heb je dat wel eens? Dan ben jij de echte man van .NL.

En dan?

Met echtemannen.nl zetten wij een lifestyle site neer voor mannen, echte mannen. Auto’s, vrouwen, eten en drinken, gadgets en “normale” mode voor mannen. Daar houden we van dus daar schrijven we over. En dat vinden we leuk.

Reageren is niet mogelijk