Over echte mannen

Over echte mannen

Echtemannen.nl. Waarom? Puur omdat het nu eenmaal een uitdrukking is die men over de hele wereld snapt. Je bent een echte man, real man, richtiger Mann of vrai homme. Over de hele wereld zijn de echte mannen uitgewaaierd.

Echte mannen

Omdat wij echte mannen zo’n mooie uitdrukking vinden is er op een verjaardag geroepen dat wij een website moesten maken voor echte mannen. Zo gezegd zo gedaan en nu ruim 11 jaar verder lees je nog steeds wat wij allemaal mee maken.

Ook een parodie

Hoer graag wij ook willen doen alsof WIJ de kennis in huis hebben om een echte man vaniedere willekeurige man te maken is dat niet zo. Een echte man mag ook best een beetje een parodie zijn. Met teksten als: “Echte mannen komen niet thuis met bloemen maar met honger” of “echte mannen eten geen honing maar kauwen op bijen”. Het moet allemaal niet te serieus.

Waarom als bedrijf met echtemannen.nl samenwerken?

Op de website echtemannen.nl komen maandelijks circa 30.000 unieke bezoekers die ongeveer 2,7 pagina’s bekijken. Tijdens de aanloop naar de feestdagen als Sinterklaas, Kerst en natuurlijk vaderdag loopt dat aantal op naar bijna 120.000.

Echte mannen

Demografie

volgens Google analytics is 86% van onze bezoekers van het mannelijk geslacht. De meeste mannen komen uit Nederland en België.

Qua leeftijd is ongeveer 18% van onze bezoekers <25jr, 53% 26-50 jaar en 29% >50 jaar. Zit jouw doelgroep daar bij? Dan kan je zomaar een mooie samenwerking met ons doen.