Wie Centric zegt, zegt Gerard Sanderink: oprichter en eigenaar van Centric. In 1992 start hij de Sanderink Groep, de voorloper van het huidige Centric. Dankzij zelfstandige groei en succesvolle overnames groeit Centric uit tot een Europese dienstverlener van formaat.

Los van economische schommelingen zijn we al sinds onze oprichting ieder jaar opnieuw winstgevend. Als niet-beursgenoteerd Nederlands bedrijf investeren we de winst steeds in de kwaliteit en uitbouw van onze portfolio van producten en diensten.

Al snel na de oprichting groeit Centric uit tot een volwaardige IT-leverancier op het gebied van detachering en software voor een aantal grote markten, waaronder de lokale overheid, supply chain, bouw, zorg en de financiĆ«le sector. Dankzij de balans in onze verschillende activiteiten en de samenwerking met vele partners, zijn onze klanten verzekerd van continuĆÆteit en totaaloplossingen.

Tien jaar na de oprichting zet Centric de eerste stappen over de grens, in diverse Europese landen. Daarnaast breidden de activiteiten zich uit en biedt Centric naast IT-producten en -diensten, nu ook business process outsourcing en staffing services.

Werken in onzekere tijden

In deze onzekere Coronatijden is de toekomst voor veel bedrijven in de ICT erg onzeker. Omdat Centric niet in handen is van aandeelhouders wil het niet zeggen dat we niets willen verdienen maar in deze tijden is het goed om te weten dat Centric alles met eigen geld kan doen. Dus wij draaien door in deze crisis en blijven dat doen. Business as usual. Dus wil jij ook in deze onzekere tijden zekerheid? Klik op de link hieronder en wie weet zit jij binnenkort aan tafel bij mij of een van mijn collega’s.

Centric jobs hier!!