Urban Bozz, Alpenleder en echtemannen.nl. Supercombi!

Urban Bozz, Alpenleder en echtemannen.nl. Supercombi!

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

Urban Bozz Marcus

Een tijdje terug kwam ik in contact met Marcus van Urban Bozz. Hij beweerde een webwinkel te hebben met alleen maar mannen tassen. Bij mij komt dan direct het beeld op van hangjeugd met petjes en van die veredelde handtasjes. Maar goed. Ik ben de beroerdste niet dus nam ik een kijkje op de website en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrasd werd. Marcus had niet gelogen. Man, man, wat kan een man hebberig worden van al dat moois. Dus maar eens samenwerken met Urban Bozz.

Urban Bozz, de enige webwinkel met alleen maar mannen tassen.

Marcus vertelde mij dat hij jaren lang een reclamebureau heeft gehad maar dat hij nu echt eens iets wilde gaan doen waarbij hij voor de langere termijn iets kon creëren en dat werd Urban Bozz. Een hele frisse webwinkel met allemaal tassen voor echte mannen. Merken als Alpenleder, Scaramanga, Ruitertassen en Orangefire maar ook vele andere. Al met al schat ik dat er meer dan 300 tassen in deze webwinkel staan. En voor iedere gelegenheid maar ook voor iedere portemonnee is er een tas beschikbaak. Kijk maar eens in de webwinkel en ben als ik aangenaam verrast! En koop je er geen tas? Geniet dan op zijn minst van de “urbex” foto’s. Je zal zien dat zelfs de foto’s al kunstwerkjes zijn.

Great job Marcus!

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

Sebastiaan Black

Mijn tas, de Sebastiaan Black

Toen ik mijn tas kreeg had deze nog geen naam. En omdat ik de eerste kreeg is de tas naar mij vernoemd. Van nu tot aan het einde der tijden lopen er mannen rond met de tas die naar mij vernoemd is. Hoe gaaf is dat dan? De Sebastiaan Black die ik heb gekregen is nu tijdelijk in de aanbieding. Sebastiaan beschikt over 2 ruime hoofdcompartimenten, geschikt voor onder andere A4-mappen, waarvan er 1 af te sluiten is met een rits. Natuurlijk heeft de tas ook een apart laptopvak waarin je een laptop tot 15,6 inch kwijt kunt. Diverse vakjes zorgen ervoor dat je kleinere spullen makkelijk en overzichtelijk kunt opbergen. Zowel de voorzijde als de achterzijde beschikken over een ritsvak. De lange, verstelbare lederen schouderband is voorzien van een gepolsterd schouderstuk waardoor Sebastiaan supercomfortabel te dragen is. Sebastiaan is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost nu tijdelijk €159,95.

Alpenleder

Het Duitse Alpenleder gaat prat op zijn Duitse degelijkheid. En dat zie je in de robuuste materialen zoals natuurlijk gelooid buffelleer met een hard-wax en de solide afwerking in de bestikking, het beslag en de waterafstotende voering. Maar degelijk betekent allerminst saai en alledaags. Sebastiaan is een superstrakke en moderne laptoptas in oogstrelend design dat door de glans van het leer extra wordt onderstreept. Daarnaast maakt Alpenleder zich al jaren sterk voor duurzaamheid en sociale werkplekken waarmee het label zijn tijd ver vooruit is. Het Duitse Alpenleder maakt eerlijke duurzame tassen met een SA800 certificaat waarmee ze de werknemers die aan de producten werken een sociale werkplek garanderen.