Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manOp 2 november 2017 lanceerde de Nederlandse kickboxer Rico Verhoeven zijn samenwerking met PFM Underwear in Amsterdam. De wereldkampioen is naast het gezicht van de nieuwe lijn intensief betrokken geweest bij het ontwerpproces. De collectie bestaat uit drie designs geheel volgens drie belangrijke pijlers in het leven van Verhoeven: gold, quote en world.

Without a doubt the best boxer in the world

Met ‘gold’ wordt het verhaal verteld van de gouden kampioensbelt. De topsporter leeft naar zijn eigen ‘quotes’: “it’s up to you” en “not good but perfect”, kortom, haal het beste uit jezelf!

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manMet ‘world’ vertelt Verhoeven het verhaal van de wereldkaart, alle plekken waar hij zijn wereldtitels heeft gewonnen. Samen met eigenaresse Pauline Mulder en de ontwerpsters van PFM underwear is deze exclusieve lijn tot stand gekomen. Verhoeven: “Bij PFM draait het ook allemaal om details en kwaliteit. Dat herken ik. Als sporter wil ik ook op alle punten hoog scoren en dus de beste kwaliteit
brengen.

Wat me direct aansprak in deze samenwerking is het feit dat een typisch mannenproduct  zoals deze juist door vrouwen wordt gemaakt en ontworpen. En je weet wat men zegt: ‘Achter bijna elke succesvolle man staat ook een sterke vrouw!’ Ik vind het bovendien te gek dat ik samen met hen kan ondernemen en groeien. Ik heb met heel veel plezier aan het designproces meegewerkt.”

De exclusieve boxershortlijn van Rico Verhoeven en PFM Underwear is verkrijgbaar bij 70
verschillende retailers in Nederland en ook verkrijgbaar via www.pfmunderwear.com.
Verkoopprijs: € 24,95.