Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDat Danny Vera hands down de meest stijlvolle man van de lage landen is hoeven we verder niet uit te leggen. Dus als deze belichaming van klasse een eigen tassenlijn voor heren uitbrengt dan weet je gewoon dat het goed wordt. Vanaf nu zijn The Big V en The Ultra V exclusief verkrijgbaar via Urban Bozz en Danny’s eigen site.

Gouden combinatie

Met zijn onbetwiste stijlvolle looks is Danny Vera een verademing tussen alle grijze mannen bij Voetbal Inside. Niet voor niets verkoos Esquire hem al in 2014 tot best geklede man van Nederland. Zijn passie voor allthingsnice heeft Danny nu ingezet bij het ontwerpen van 2 prachtige lederen tassen, samen met tassenatelier Leather Design en herentassenspecialist Urban Bozz. Het resultaat is om je vingers bij af te likken: een combinatie van luxe kwaliteitsleer, strak design en een speelse maar stylish knipoog.

Stoere tassen

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manThe Big V en The Ultra V. Ruige namen voor dito tassen. Beide modellen zijn geïnspireerd op de bekende lederen sporttassen uit de jaren ’70. The Big V is de perfecte herentas voor iedere dag, met ruimte voor laptop en tablet en een design dat past bij zowel een goed pak als een T-shirt en spijkerbroek. The Ultra V is de ideale compagnon voor de sportschool of een weekendje weg; in deze tas neem je moeiteloos van alles mee, van een tennisracket tot nog een extra paar schoenen. Beide modellen zijn gemaakt van de allerbeste leersoort in diepzwarte en rijke bruine tinten. Ook aan de afwerking is veel zorg besteed, zodat je levenslang plezier hebt van deze speciale herentassen.

Toffe extra’s

The Big V en The Ultra V zijn exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz en via de website van Danny Vera. En om het nog specialer te maken zijn de eerste exemplaren van de zwarte uitvoeringen van beide tassen voorzien van het gave V-logo van Danny. Na deze oplage kan het logo eventueel op aanvraag nog worden toegevoegd. Daarnaast krijg je, wanneer je nu bestelt, Danny’s fijne nieuwe LP ‘The New Black & White pt. III’ als extra cadeau meegestuurd.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man