Labfresh, nooit meer een vies shirt

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

Als succesvolle man ken je de situatie natuurlijk. Je bent helemaal klaar voor je belangrijke presentatie of sollicitatie. Je kent je verhaal, je bent tot in de puntjes verzorgd en je outfit is spik en span tot dat…………….

Vlekken….

Een kindje dat even snel een snotterige kus komt geven, je nieuwste gezinslid dat even lekker een boertje (met alle extra’s) over je shirt laat of die vervelende druppel onder aan je koffiemok. De moeilijkste woorden komen er dan ineens heel gemakkelijk uit en even twijfel je of je niet een carrièremove moet overwegen. Iets met het schrijven van boeken over scheldwoorden. Je kent er immers een hoop. Maar don’t quit your dayjob yet. Labfresh komt met een shirt dat zo is behandeld dat  het vuil er af glijdt zoals jouw roep om salarisverhoging van de rug van je baas glijdt. Zo glad als een aal!!

Maar werkt dat?

Ja!! En dat durf ik volmondig te roepen. Ik heb over mijn nieuwe Labfresh shirt een flink glas chocomelk gegoten. En wat denk je? Helemaal niets. De chocomelk glijdt zo snel van je shirt af dat het lijkt alsof je het bang is van het shirt. Er is niets meer te zien. Even een klein beetje water voor het naspoelen en vooral niet wrijven. Je shirt uitkloppen, aantrekken en shinen tijdens jouw 15 minutes of fame!!

Meteen kopen? Doe je hier!!

Maar hoe werk dat dan?

In tegenstelling tot shirts die je nu al kan kopen en die vuilafstotend zijn is het shirt van Labfresh al behandeld vóór het weven zijn de vezels door en door vuil en vocht afstotend. Dat was je er dan ook niet zomaar uit. Drie technologieën worden gecombineerd. Aan de buitenkant stoot het t-shirt alle vloeistoffen op basis van water af, zoals rode wijn en ketchup. De binnenkant heeft een vochtregulerende (moisture wicking) technologie, wat betekent dat het zweet wordt geabsorbeerd en verspreid over de stof, zodat het snel kan drogen en niet zichtbaar is aan de buitenkant. Zichtbare zweetvlekken zullen aanzienlijk minder zijn. In de garen van de stof is zilver toegevoegd zodat de bacteriën van je zweet worden doden en geur wordt voorkomen.