Foute kersttrui, dit jaar mag het.

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manDe feestdagen staan weer voor de deur en iedereen wil er weer op zijn “kerstbest” uitzien. Daarom neem ik de kerst dit jaar niet al te series en heb ik besloten een foute kersttrui aan te doen. Deze kreeg ik van kersttrui.com. Een heerlijke foute trui met een rendier met rode neus er op.

Kersttrui.com

Kerstrui.com heeft de grootste collectie kersttruien en foute kersttruien van Nederland. Het in Maassluit gevestigde bedrijf is dit jaar hét adres voor jouw foute kersttrui. Nette prijzen en een snelle bezorging aan huis. En door de enorme collectie hebben ze voor iedereen wel iets en kan je matching truien kopen voor het hele gezin. Hoe gaaf is dat?

Daarnaast hoef je niet bang te zijn om online te shoppen want bij kersttrui.com kan je veilig betalen (iDeal, credit card en Afterpay), garanderen ze snelle verzending én heb je 14 dagen bedenktijd.

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manKersttrui kopen ? Zij hebben het grootste online aanbod van Nederland

Voor het kopen van een kersttrui ben je bij kersttrui.com aan het perfecte adres. Zij stellen elk jaar weer een breed assortiment samen met toppers van de vorige jaren aangevuld met een nieuwe frisse collectie. Kortom voor ieder wat wils: mannen, vrouwen en kids! Ook de media is dit niet onopgemerkt gebleven, een aantal bekende Nederlanders heeft hun truien al gedragen en ook bepaalde magazines & online magazines hebben onze kersttruien al gepubliceerd. Zo ook presentator/stand-up comedian Jörgen Raymann die tijdens zijn show een trui van kersttrui.com droeg.

Mijn trui

Bij de keuze voor mijn trui ben ik gegaan voor de trui met het rendier voorop. Uiteraard een rendier met een rode neus. De trui is gemaakt van 100% acryl met een normale pasvorm. Je hoeft dus geen rekening te houden met afwijkende maten. Twijfel je over de maat van je foute kersttrui dan kan je gebruik maken van de maattabel op de website.

Bestellen doe je hier!! want voor €41.95 hoef je het niet te laten. Toch?

De collectie voor mannen

En een voor je vrouw voor onder de boom

Want laten we eerlijk zijn: wie wil zijn vrouw niet onder de boom aantreffen in een dergelijke kersttrui. Dan gaan we er wel vanuit dat de boom niet meer in de grond staat he 🙂

 

Reageren is niet mogelijk