Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manEr was een tijd dat een behaard gezicht not done was, maar inmiddels heeft ruim 30% van de West-Europese mannen voor een baard gekozen. En het ziet er niet naar uit dat die mannen zich op korte termijn weer zullen bekeren tot gladgeschoren wangen en kinnen. Opvallend is dat baardgroei niet langer uitsluitend wordt gekozen vanwege de ruige en masculiene uitstraling. De eigentijdse baard kent vele gezichten. En dat vraagt om een individuele, subtiel ogende aanpak. Net zoals de aanpak van beharing op je lichaam. Hair grooming is booming. Daar moet je als man natuurlijk wel het juiste gereedschap voor in huis hebben. En dan moet je bij Braun zijn. Maak kennis met de
nieuwe Braun Grooming Range. Met als blikvanger de nieuwe Baardtrimmer met draaiknop.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

Picture 9069

Ultieme styling precisie voor een ongeëvenaarde individuele stijl

Een simpele draai aan de ergonomisch ontworpen draaischijf van de nieuwe Braun Baardtrimmer biedt je de keuze uit maar liefst 25 verschillende lengte-instellingen, afhankelijk van het model. Variërend  van 1 tot 10 mm of 1 tot 20 mm. Bovendien is deze nieuwe baardtrimmer uitgerust met een verbeterde precisiekam, zodat de haren optimaal naar het snijmechanisme worden geleid voor ultieme styling precisie.

De ongekende individuele triminstellingen van de nieuwe Braun Baardtrimmer biedt mannen de vrijheid om iedere gewenste look te creëren, van 5 o’clock shadow tot Victoriaanse baard met overal exact de gewenste lengte en intensiteit.

 

Braun’s nieuwe Grooming Range: iconisch design, grootse prestaties

Wereldwijd vertrouwen miljoenen mannen op de Braun Grooming Range voor een optimale haarverzorging, van top tot teen. Door hun wensen in kaart te brengen heeft Braun de uit 18 topproducten bestaande Grooming Range nóg meer kunnen verbeteren: grootse prestaties en meer comfort… Verpakt in modern iconisch Braun-design in een stijlvolle combinatie van zwart en zilver met blauwe accenten. De Braun Grooming Range bestaat uit baardtrimmers, tondeuses, body groomers en multi groomers.

Productinformatie

  • Braun Baardtrimmer: € 59 – € 84*
  • Braun tondeuse: € 49 – € 69*
  • 3 in 1 Braun MultiGroomer : € 69 – € 99*
  • Braun BodyGroomer : € 59 – € 69*
  • Braun oor- en neushaartrimmer EN 10: € 19*