Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manArmbanden voor mannen zijn weer helemaal terug. Vooral de armbanden met kralen en stenen zijn helemaal hot. In de afgelopen tijd zijn wij door diverse merken benaderd of wij wat wilden schrijven in ruil voor een of meerdere armbanden. We hebben niet heel lang hoeven nadenken want de armbanden van Aurum Brothers spraken mij het meeste aan. Niet in de laatste plaats omdat het een lokaal product is.

Voor ieder wat wils

Niet alle mannen zijn het zelfde en dus ook de smaken verschillen. Daarom biedt Aurum Brothers voor ieder wat wils. De ene man houdt van zilver, de ander van goud en weer een ander heeft liever niets van beiden. Daarom is het mogelijk alle stenen te combineren met zilver en goud. Maar je kan ook een persoonlijke mix van stenen maken. Daarmee maak jij je armband helemaal persoonlijk. En omdat het allemaal maatwerk is zit de armband als gegoten.

Het verhaal van Aurum Brothers

Dit is wat voor mij dit product zo speciaal maakt. De oprichters van het merk hechten veel waarde aan echtheid en exclusiviteit. Niet zomaar een product dat je in ieder warenhuis vindt. Daarnaast hechten zij veel waarde aan vakmanschap. En daar hou ik wel van. Geen in China geproduceerd massaproduct maar iets dat nog met liefde en passie gemaakt wordt.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manHoe werkt dat dan?

Om te beginnen kies je de soort kralen waar je een armband mee wil maken. Kies bijvoorbeeld voor het zwarte obsidiaan, het blauwe sodaliet of het bruine “tiger eye”. Heb je die keuze gemaakt dan kies je nog voor eventuele zilveren of gouden kralen er tussen. En als je die keuze hebt gemaakt dan ga je je pols meten. Het is belangrijk om de meetinstructies op de website te volgen om er voor te zorgen dat de armband perfect zit. En dan kan je bestellen. Uiteraard mag je er ook meer dan 1 bestellen want alle armbanden zijn qua kleur prima te combineren.

Het maken van de armband.

De armbanden worden niet uit voorraad geleverd maar zijn “bespoke made” wat zoveel wil zeggen dat de mensen van Aurum Brothers de armbanden met de hand en op maat voor je rijgen. Hoe dat in zijn werk gaat zie je hieronder in het filmpje.

https://eu.aurumbrothers.com/pages/men?wvideo=yzldabancy

Voor vaderdag!!

Het is binnenkort weer vaderdag en dan moet er iets voor vader gekocht worden. Ik kan je vertellen dat ik erg blij zou worden van een of meerdere armbanden van Aurum Brothers. En je hebt al een armband vanaf €94. En zeg nou zelf, welke vader is het niet waard?