Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manWie had gedacht in 2011 dat de naam The Streets ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen. Ik niet en ik denk weinig mensen. Het was een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. En nu………..ja nu mogen The Streets zich de beste coverband van de Benelux noemen. Dit alles ná de spannende finale in Paradiso Amsterdam.

Benelux?

Wellicht dat ik dit stuk enigszins gekleurd schrijf omdat Stefan, de zanger van The Streets, al jaren een van mijn beste maatjes is. We lopen de deur niet bij elkaar plat maar we weten elkaar te vinden wanneer nodig. Maar samen met Jacco, Marcel en Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manThomas denk ik dat zij het potentieel hebben om de beste coverband ter wereld te worden. En ik denk dat het zo maar kan dat hun eigen nummers over enkele jaren gecoverd gaan worden. Uiteraard blijven wij The Streets Volgen.

The road to fame

Eenmaal ingeschreven voor The Clash of the Coverbands ging het hard. Optreden na optreden wisten ze winst te behalen. Door een enorme trouwe schare fans (waaronder wij) die zich “The Streets Family” mag noemen. Maar wat hen speciaal maakt en op één lijn brengt met alle andere succesvolle bands ter wereld: herkenbaarheid. Hun hele optreden is herkenbaar als een optreden van “The Streets”.

Trots? F#cking trots op deze mannen.

Boeken?

Ik kan me voorstellen dat je deze band nu nog wil boeken vóór je bedragen moet gaan betalen vergelijkbaar met The Rolling Stones. Dat boeken doe je HIER

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man