Telefoondiscounter, onze ervaringen

Telefoondiscounter, onze ervaringen

Niet iedereen is in staat om tegen de nieuwprijs een iPhone aan te schaffen. En daar is niets mis mee. Als je terug rekent naar Guldens (die kwamen voor de Euro) dan betaal je tot wel 2500 gulden voor een iPhone. Dat had nooit iemand gedaan in het gulden tijdperk. Maar daarom is er de Telefoondiscounter.

Korte update.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is de telefoon inmiddels overleden en ik gok inmiddels gerecycled. De jongens van de telefoondiscounter doen hun best maar ik had zoooo geen zin om weer mijn telefoon te moeten missen dat ik gewoon een andere gekocht heb voor de time being. De bedoeling is goed maar de uitvoering laat echt te wensen over. Ga mensen de kans bieden om een telefoon om te ruilen oid in plaats van opsturen en 3-4 dagen wachten. Ik hoop dat er goede refurbished telefoons te koop zijn

Bas Becks

Nagenoeg nieuw, met garantie voor een heerlijk prijsje!! En dat noemen we dan refurbished. Refurbished staat voor ‘gerenoveerd’. Dit vertelt al wat refurbished betekent: deze apparaten zijn al gebruikt, maar worden opgeknapt.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

Kwaliteit en garantie?

Dat de mannen van de telefoondiscounter 2 jaar garantie geven zegt natuurlijk al genoeg. En de kwaliteit? Daar kan je in kiezen. Zo kan je kiezen voor “Als nieuw” of “lichte gebruikssporen”.

Als nieuw wil zeggen dat het toestel geen tot minimale gebruikssporen heeft. Dit toestel wordt altijd voorzien van een nieuwe batterij. Dit zijn de 5 sterren toestellen. Deze had ik ook.

Met lichte gebruikssporen wil zeggen dat er stoot sporen op kunnen zitten en wellicht wat meer krasjes. Maar het toestel ziet er altijd goed uit en je bespaart nog wat geld ook!!

De prijzen

Het is natuurlijk lastig om een vaste prijs te geven maar vandaag (26-2-2019) vergelijken we de iPhone 8 in het zwart (a-grade) met een nieuwe. De 64 Gb uitvoering kost bij de gemiddelde telefoonwinkel €689. Bij de telefoondiscounter kost de zelfde telefoon €469. Bespaar je toch mooi even €220.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse man

En als het dan toch even niet goed gaat?

Leuk dat je dat vraagt. Toevallig heb ik een probleempje met mijn telefoon en ik heb deze teruggestuurd naar de telefoondiscounter en hen de kans gegeven hoe dit op te lossen. Het eerste e-mail verkeer verloopt soepel en nu kijken of het omruilen ook zo lekker verloopt. Ik hou jullie op de hoogte.

Tijdlijn

  • 25-2-2019: telefoon verstuurd naar de Telefoondiscounter
  • 26-2-2019: telefoon aangekomen bij de Telefoondiscounter
  • 27-2-2019: stilte….
  • 28-2-2019: ik hoop vandaag te horen te krijgen dat ze mijn telefoon gaan opsturen.
  • 1-3-2019: telefoon retour ontvangen (gerepareerd). Tijdens een lange rit crashte de telefoon weer.
  • 4-3-2019: telefoon weer retour gestuurd met de belofte dat er de dag er na een nieuwe zouden worden opgestuurd.
  • 6-3-2019: nieuwe telefoon ontvangen. Vanaf het eerste moment de klacht dat ik slecht te verstaan ben.

Omdat ik geen zin heb om mijn telefoon weer een paar dagen te moeten missen laat ik de microfoon maar repareren bij een Geniusbar zodat ik ook geen gezeur heb met garantie en zo.

Al met al was de service best okay maar ben ik uiteindelijk geen tevreden klant. Ik ben al met al bijna 3 weken aan het “kloten” geweest en nu is het nog niet wat je mag verwachten.