Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manDe zomer komt er weer aan dus mensen zijn weer meer met hun uiterlijk bezig dan anders. Ook de mannen? Ja zelfs de mannen. En omdat het dan uiteindelijk weer om de vrouwen draait heeft Nivea for Men uitgezocht wat de Nederlandse vrouw vindt van lichaamsbeharing bij de man en de uitkomst was niet Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manverrassend voor mij. En voor jou?

Rug en schouderbeharing niet heel populair

Uit het onderzoek is gebleken dat het haar op schouders en rug op de minste goedkeuring kan rekenen bij de dames. Maar liefst 59% van de vrouwen zien graag een man zonder rug en schouderbeharing. Maar ook de buik en de schaamstreek kan op niet te veel sympathie reken. Maar liefst 27% van de vrouwen vindt dat de schaamstreek helemaal kaal moet zijn en 44% vindt dat er op zijn minst een tondeuse overheen moet.

Scheren maakt mannen zekerder

Mannen die hun lichaamsbeharing verwijderen stellen zelfverzekerder te zijn dan mannen die het niet doen. In de leeftijdscategorie 18-40 scheert 88% de boel netjes kaal. In de categorie 55+ is dat nagenoeg 0%. De oudere generatie doen dus niet aal scheren. Op zich logisch als je bent opgegroeid met films als Emmanuelle waarbij de plukken shag je om de oren vliegen en ook in de playboy een volle bos nog acceptabel was.

Nivea Bodyshaving lijn

Natuurlijk kan je met gewone scheerzeep je onderlijf “te lijf gaan” . En ja hoor je kan ook prima je aftershave op je “onderkant” smeren na het scheren maar of het fijn is blijft de vraag. Daarom heeft Nivea for men speciale producten voor het scheren van het mannenlijf. Zo is er een speciale Nivea Men Bodyshaving gel en een Nivea Men Body Shaving Aftershave lotion. Deze is minder prikkend en voorzien van Aloë Vera en vitamine B5  voor optimale bescherming van jouw “tere” huidje. En het heeft als voordeel dat je ook nog eens fris ruikt. Je koopt de producten bij de betere zaken en de prijs? Die valt reuze mee. Zo koop je al een Nivea Men Bodyshaving stick voor €5.99, bodyshaving gel voor €6.49 en de aftershave lotion voor €6.99.

En dat lijkt me jouw zakie meer dan waard.