Marlies Dekkers, verwennerij voor de kerst

Echtemannen.nl, al 5 jaar dé website voor de NEderlandse manDe kerst staat al weer bijna voor de deur en dus is het weer typisch de tijd voor mannen om op het laatste moment iets voor hun vrouw te gaan kopen. Om dat eens anders te doen hebben wij hieronder wat mooie lingerie voor de kerstdagen (en daarna natuurlijk) verzameld. Marlies Dekkers is de naam die je voor deze kerst moet onthouden! Jouw vrouw/vriendin blij en als het goed is jij ook.

Onze keuze

Niet alle vrouwen zijn het zelfde en hoewel de meeste mannen jarretels redelijk opwindend vinden, moet je er rekening mee houden dat niet alle vrouwen het willen dragen en dat het ook niet onder alle kleding kan. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste Marlies Dekkers lingerie met en zonder jarretels. Kijk maar eens hieronder.

Wil je nou direct je slag slaan? Koop het online of in “a store near you“.

Even wat mannelijke tips.

Om teleurstelling te voorkomen is het zaak dat jij je informatie verzamelt. Hieronder wat onmisbare tips.

  • Als jouw vrouw een setje heeft dat ze graag draagt en wat haar goed zit, kijk dan eens naar de maten. Heb je die iig goed!
  • Draagt je vrouw liever strings of liever niet?
  • Koop het niet voor jezelf maar voor haar. Als jij de kleur mooi vindt is dat genoeg. Zij moet zich er gemakkelijk in en bij voelen.
  • Don’t be cheap. If you pay peanuts, you get monkeys. Dus beknibbel niet op een cadeau. Doe het goed, of doe het niet!!
  • En de meest belangrijke: geef het omdat je haar mooi vindt in wat je geeft. Niet omdat het je opwindt. Dat komt vanzelf!!

Over Marlies Dekker zelf

Marlies komt net als wij uit Brabant. En daar zijn we trots op. En Marlies maakt lingerie, mooie lingerie. Haar lingerie kenmerkt zich door een strak lijnenspel van bandjes (de vergelijking met spinnenwebben en bondage wordt gemaakt) en doorkijkjes door het gebruik van openingen en transparante materialen. Verder heeft ze zich ingezet om beha’s te ontwerpen voor vrouwen met grote borsten die zowel elegant als comfortabel waren. Haar eerste ontwerpen waren monochroom, vooral zwart, maar ook rood of wit. Later zijn hier andere kleuren aan toegevoegd en kwam ze ook met meerkleurige ontwerpen. Voor Hunkemöller heeft ze een productlijn in haar eigen stijl ontworpen, die deze lingerieketen onder de naam Seduced op de markt bracht.

 

Reageren is niet mogelijk