Kronaby is Zweeds design voor iedereen.

Kronaby is Zweeds design voor iedereen.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manKronaby’s exclusieve smart horloges zijn een knipoog naar de klassieke horlogemaaktraditie, gecombineerd met de hedendaagse vraag naar moderne slimme technologie. Deze nieuwe generatie horloges combineert naadloos wereld leidende techniek en state-of-the-art Scandinavisch design. De collectie bestaat uit vier klassieke lijnen – Apex, Sekel, Nord en Carat – en 50 diverse uitvoeringen, elk met zijn eigen karakteristieke kenmerken. De advieswinkelverkoopprijs start vanaf € 295. 

De filosofie achter het merk is om de focus te verleggen naar het optimaal en bewust benutten van ervaringen. Om u meer te laten ervaren in het leven. Het dagelijkse leven verrassend gemakkelijk te maken en je de tijd laten doorbrengen waar je hart ligt. Kronaby wil dat je meer kunt ervaren in het leven en dat je meer controle over je tijd terugkrijgt. Dit wordt Connected, not Distracted’ genoemd.

De Kronaby technologie is in eigen huis ontwikkeld door topsoftware- en hardware-ingenieurs in Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manZweden en biedt eindeloze mogelijkheden. Samen met de Kronaby-applicatie biedt het horloge functies zoals gefilterde meldingen, automatische tijdzone, stil alarm, Get Moving, muziekbesturing via bijvoorbeeld Spotify, camera-afstandsbediening en timer om er enkele te noemen. Alle zorgvuldig gekozen en ontworpen om de gebruiker verbonden maar niet afgeleid te laten blijven.

Het horloge is compatibel met zowel Android als iOS. Met de gebruiksvriendelijke interface en naadloos Scandinavisch design, biedt de Kronaby applicatie de gebruiker een persoonlijk aangepaste horloge ervaring.

Kronaby is verkrijgbaar via www.kronaby.com en in geselecteerde winkels in heel Europa, waaronder sinds oktober in Nederland, maar ook de VS, Canada, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten.