Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manNatuurlijk heeft echtemannen.nl een soort van concurrentie. Nou ja niet echt want zoals de naam doet vermoeden is dit de enige website voor echte mannen. Maar de “concurrentie” waar het nu over gaat heeft te maken met concurrentie in bed. Uit een onlangs gehouden onderzoek blijkt dat met name jonge mannen (tot 25 jaar) er problemen mee hebben als hun vrouw/vriendin een vibrator in huis heeft. Gek genoeg zijn het de vrouwen in dezelfde leeftijd die er het meeste behoefte aan hebben. Hoe zit dat nou?

Vibrators in alle soorten en maten

De vibrator zoals gebruikt in de vroegere jaren is niet meer. De harde kunststof massage staaf die vroeger werd afgebeeld in de Wehkamp gids als “gezichtsmassagestaaf” is allang uit de nachtkastjes verdwenen. Vrouwen zijn immers niet recht en hoekig. Tegenwoordig zijn vibrators er in verschillende vormen en maten. van hele kleintjes voor aan je sleutelbos naar dunne voor anaal gebruik door naar de penisvormige voor “normaal” gebruik en eindigend bij de speciale G-spot vibrators.

Niet alleen qua vorm is er het nodige veranderd. Nee heren, ook het materiaal is met de tijd meegegaan. Van hard en koud glimmend kunststof naar zacht satijnachtig kunstrubber. Los van het gevoel (dat wij mannen niet zullen begrijpen) is het natuurlijk ook van belang dat het materiaal vrij is van schadelijke stoffen zoals Ftalaten (weekmakers). Nou kan je daar heel lullig (excuse moi) over gaan doen maar zou jij iets in je lijf willen hebben waar je ziek van kan worden? Nee!! Vrouwen dus ook niet.

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manWaarom een vibrator als ze mij heeft?

Dat is blijkbaar de gedachtegang van jonge mannen. Om te beginnen ben jij er niet altijd. En op een of andere manier zijn jonge mannen in de leeftijd tot circa 25 jaar vooral erg bezig met het “erin-eruit”. Uit onderzoek is gebleken dat heel veel vrouwen op die manier geen orgasme kunnen krijgen. Waarom zou je de vrouw die jou verwent en naar een hoogtepunt brengt dan ook niet eens verwennen met een orgasme dat ze niet snel zal vergeten? Je kan een vibrator gebruiken in combinatie met je handen, mond of wat dan ook. Alles voor haar genot. Wan laten we eerlijk zijn, ook zij mag genieten. Toch? Zo modern zijn we tegenwoordig wel.

Een “gewone” virbator

Mr. Boss van Fun Factory is het grote voorbeeld van een moderne vibrator. Anatomisch gevormd, oplaadbaar (dus altijd klaar voor gebruik) met de optionele kit en gemaakt van satijnzacht medisch siliconen. Dankzij dat laatste is de vibrator helemaal veilig in gebruik en kan je hem na gebruik goed schoonmaken met water en wat zacht zeep of een speciaal reinigingsmiddel. Afdrogen en opbergen en klaar voor een volgende ronde.

Een G-Spot vibrator

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manIn tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, is de g-spot geen ‘spot’, maar een erogene zone omgeven door erectiel weefsel die zorgt voor intense en diepe orgasmes. De g-spot is vernoemd naar de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg, Hij was in 1950 de eerste moderne wetenschapper die deze erogene zone beschreef. De g-spot voelt als een sponzig stukje, zo’n vier tot vijf centimeter diep in de vagina, aan de kant van de buik. Het is voor veel vrouwen lastig om deze te vinden, omdat de g-spot voornamelijk reageert op flink druk. Het lijkt daarom alsof je je in allerlei bochten moeten wringen om de g-spot eindelijk te vinden.

Simone Kalz, Head of Product Development FUN FACTORY: “Al twintig jaar heeft FUN FACTORY zichzelf toegewijd aan de vrouwelijke anatomie. We hebben de STRONIC G speciaal ontwikkeld om probleemloos de g-spot te vinden en te stimuleren. De toy heeft een serieuze, ergonomische curve en een stevige tip die moeiteloos tegen de g-spot aan rust. Het hoeft wat ons betreft voor geen enkele vrouw meer lastig te zijn om de g-spot te vinden.”

En kom op mannen van Nederland: een vibrator is geen concurrentie in bed. Het is een aanvulling op jullie gezamenlijke seksleven. Het leven is te kort voor slechte seks. Dus maak er samen wat van en laat zien dat wij echte mannen zijn.

Een greep uit de Fun Factory collectie