10% korting bij Booking.com van ons, voor jou! #gwnlekker

10% korting bij Booking.com van ons, voor jou! #gwnlekker

Echtemannen.nl, al meer dan 5 jaar dé website voor de Nederlandse manKijk, jij als #echteman bent druk bezig met carrière maken, sporten, met je maten op stap gaan en wat al niet meer, Maar soms, héél soms heb je toch ook wel even de behoefte om er uit te gaan. Daarom hebben wij met de vuist op tafel geslagen, iedereen door de mangel gehaald om voor jou 10% korting te bedingen bij Booking.com. Wat moet je daar voor doen? Nou eigenlijk helemaal niets. Je hoeft alleen maar te boeken via de onderstaande link en je pakt gewoon 10%. Als je een boeking doet van €200 pak je toch mooi even die €20 weer. Kan je daar weer een paar biertjes van drinken!!

Klik hier!! Klik hier!!

Over booking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ’s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Booking.com, onderdeel van Booking Holdings Inc.,  heeft nu meer dan 17.000 medewerkers in 198 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ’s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden in totaal 28.866.723 listings, en beslaan 137.314 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd.

Elke dag worden meer dan 1.550.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com, zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen. Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.