Old Spice, The Man Your Man Could Smell Like

Echtemannen.nl, de enige site voor mannenOld Spice kennen wij als mannen allemaal. Het stond immers al bij de opa’s van onze opa’s in de kast. Zo’n wit flesje met een zeilboot er op de naam Old Spice. En laten we eerlijk zijn het was best een okay luchtje maar als 25 jarige wil je het niet op hebben. Net als andere relieken uit die tijd zoals Tabac en Amando. Maar nu is Old Spice weer terug. Helemaal flitsend en met luchtjes waar je je niet voor hoeft te schamen. O ja, natuurlijk ook een reclame waarvan je in je broek pist.

Mannenverzorgingsmerk Old Spice wil nu ook in Nederland met de absurde filmpjes en ‘bijzondere tone of voice’ een ‘geheel nieuwe generatie mannen aanspreken’. Het merk is met zijn deodorants en douchegels te koop bij Etos en Albert Heijn.

Op een paard

Old Spice is volgens Procter & Gamble in Nederland vooral bekend op internet naar aanleiding van een serie reclamefilmpjes waarin acteur Isaiah Mustafa het merk bijzondere wijze aanprijst. Zo is er een videoserie waarin hij altijd eindigt op een paard

Mijn favoriete geurtjes?

Veruit mijn grootste favoriet is Nocturnal Creatures douchegel. Heerlijk geurend en goed schuimend. Ouderwets is nieuwerwets geworden en daar is niets mis mee. Het enig waar ik een beetje last van heb is de deo spray. Daar komt behoorlijk wat “wit poeder” uit. En dat kan lastig zijn als je een donder overhemd of shirt aan hebt. Dan kan je nog wel eens witte strepen krijgen.

Maar eerlijk is eerlijk: Old Spice is een absolute aanrader!!

Reageren is niet mogelijk